PDA

View Full Version : Ground Speed and Track Display



rjtjrt
24th January 2008, 07:48 PM
Can anyone let me know how to get Oziexplorer to display Ground Speed and Track?
John

Michael
25th January 2008, 10:54 AM
Hi John
Do you mean when using Ozi in moving map mode?
Have you read the Ozi help pages?
Try turning on the Moving Map Control box.

regards Mike

The Explorer
25th January 2008, 01:35 PM
Once you get that sorted you may wish to add this

http://travelmate.valkron.com/

Cheers
Greg

rjtjrt
30th January 2008, 11:01 AM
Michael
Thanks for the assistance. I will give it a try.
I did try the help pages but even though I tried a couple of index items couldn't get it set.
John

Greg
I haven't had time yet to try this but will look it up. Thanks
John